_J4A7884.jpg

100 elever mere end sidste år!

Nu er der desværre venteliste til 1.g på både hf, stx og htx. Der er få ledige pladser på 2. år af hf og i 3.g-klasser. Kontakt Trine Ladekarl Nellemann på 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk, hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe!

100 elever mere end sidste år!

Fysisk aktivitet og biologi

Er du vild med idræt og biologi? Drømmer du fx om en karriere som sygeplejeske eller fysioterapeut, så er sundhedspakken måske det rette valg for dig. Undervisningen vil blive tonet, så sundhedsaspektet vil indgå naturligt i dagligdagen. Der bliver flere aktiviteter uden for huset, herunder deltagelse i idrætsaktiviteter og samarbejde med offentlige og private virksomheder i sundhedssektoren og idrætsverdenen. Sundhedspakken vil desuden være et oplagt valg for Team Danmark-elever og øvrige elitesportsudøvere.

Biologi B - Idræt B

1.hf 2.hf