_J4A3950.jpg (1)

100 elever mere end sidste år!

Nu er der desværre venteliste til 1.g på både hf, stx og htx. Der er få ledige pladser på 2. år af hf og i 3.g-klasser. Kontakt Trine Ladekarl Nellemann på 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk, hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe!

Medie

100 elever mere end sidste år!

Bliv klar til kommunikations- og it jobs

Hvis medier, kommunikation og IT er emner, som du brænder for, er mediepakken det rette valg for dig. Mediepakken vil blandt andet ruste dig godt til videre studier på erhvervsakademier og ansættelse i erhvervslivet, hvor du kan arbejde med kommunikation og IT. Den daglige undervisning vil tones ifht. arbejdet med kommunikation og medier, og der vil blive projektforløb med lokale virksomheder og institutioner, som vil formulere konkrete kommunikationsopgaver, som skal løses.

Samfundsfag B - Medie B

1.hf 2.hf