_J4A7811.jpg

100 elever mere end sidste år!

Nu er der desværre venteliste til 1.g på både hf, stx og htx. Der er få ledige pladser på 2. år af hf og i 3.g-klasser. Kontakt Trine Ladekarl Nellemann på 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk, hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe!

Handel og Finans

100 elever mere end sidste år!

Tæt samarbejde med erhvervslivet

Hvis du overvejer en karriere i en erhvervsvirksomhed eller finanssektoren, så er Handel og Finans det rette valg for dig. Du arbejder aktivt med virkelighedsnære projektforløb i samarbejde med lokale virksomheder og organisationer, ligesom innovation vil være et naturligt element i flere undervisningsforløb. Handel og Finans giver dig desuden indsigt i samfundsmæssige forhold, da du beskæftiger dig med blandt andet sociologi, politik og økonomi. Efter hf er det oplagt at læse videre på et erhvervsakademi.

Samfundsfag B - Matematik B
Samfundsfag B - Erhvervsøkonomi C