_J4A78624.jpg

100 elever mere end sidste år!

Nu er der desværre venteliste til 1.g på både hf, stx og htx. Der er få ledige pladser på 2. år af hf og i 3.g-klasser. Kontakt Trine Ladekarl Nellemann på 40979147 eller tln@nextkbh.dk, hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe!

HF

100 elever mere end sidste år!

Den professionsrettede gymnasieuddannelse

Hf-eksamen er den 2-årige professionsrettede gymnasiale uddannelse, som er rettet mod viderestudier på erhvervsakademier og professionshøjskoler. Du kan optages direkte efter 9. klasse og kommer til at arbejde med en bred vifte af humanistiske, samfundsfaglige, naturvidenskabelige og kunstneriske fag. Uddannelsen er opdelt i fire semestre og der vil bl.a. indgå praktikperioder og projektforløb.