100 elever mere end sidste år!

Nu er der desværre venteliste til 1.g på både hf, stx og htx. Der er få ledige pladser på 2. år af hf og i 3.g-klasser. Kontakt Trine Ladekarl Nellemann på 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk, hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe!

Vejen til dit drømmestudie

100 elever mere end sidste år!

19 spændende studieretninger

En studentereksamen skal bruges til at komme ind på en videregående uddannelse – kort eller lang. Albertslund Gymnasiums studieretninger giver adgang til alle videregående uddannelser. Så uanset hvad dit drømmestudium måtte være, kan du kvalificere dig til det hos os.