oekonomi.jpg (1)

HF - Du kan nå det endnu

Pædagogik, handel, medier eller sundhed. På hf kan du arbejde med lige det, som interesserer dig. Vi har også en stærk elitesportslinje. Tilmeld dig nu og start til august. kontakt til Trine på tlf. 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk

HF - Du kan nå det endnu

Hvad koster det?

Få styr på udgifterne til computer og studieture samt muligheden for at få SU og Ungdomskort.

Hvis du er fyldt 18 år, har du mulighed for at søge SU under hele uddannelsen. Det kan du se mere om på su.dk

Computer

Du kan leje en pc af skolen, eller du kan tage din egen computer med. Vælger du at bruge din egen pc, installerer skolen alle revante progammer gratis.

Der vil være mulighed for at lease en pc. Detaljer og model og pris oplyses på et introduktionsmøde i juni måned.

Rejser hvert år

På Albertslund Gymnasium arrangeres der hvert år en introtur for vores nye 1.g-, 1.htx- og 1.hf-elever. Deltagerbetalingen er på stx og hf på 150 kr., som dækker forplejning og hytteleje i de to dage, som turen varer. På htx er prisen max. kr. 400, som dækker transport, ophold og forplejning.

På stx og hf planlægger vi studietur for alle klasser på andet år. Varigheden er typisk fem dage (fire overnatninger) og turen betragtes som forlagt undervisning. Valget af destination er derfor relateret til den enkelte studieretning. Deltagerbetalingen er højest 4.500 kr. Beløbet dækker transport, hotel med morgenmad, og lokal transport.

På htx planlægger vi studieture til et land i Europa. Turene koster typisk 3.000-4.500 kr. og dækker transport, overnatning, morgenmad, en fællesmiddag og faglige arrangementer. Turene indgår som en del af undervisningen.

Studieretninger med ekstra studieture

Særlige regler er gældende på stx for vores New York-linje med fagene Samfundsfag A, Engelsk A og Matematik B. Der er på forhånd planlagt en studietur i 2.g til New York og Washington. Deltagerbetalingen ligger mellem 8.000 og 10.000 kr.

For de elever, som ikke har mulighed for at deltage i turene, gennemføres der i stedet undervisning på skolen.

Ungdomskort

Med et ungdomskort kan du få rabat på offentlig transport mellem din skole og din bopæl. Ungdomskortet fungerer som et månedskort, du skal vise til buschauffører og kontrollører i tog og metro. Du kan se mere om, hvordan du søger om ungdomskort på ungdomskort.dk

ungdomskort.dk

Spørg bare

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på, om Albertslund Gymnasium er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. Det er også muligt at komme på besøgsdag.