oekonomi.jpg (1)

100 elever mere end sidste år!

Nu er der desværre venteliste til 1.g på både hf, stx og htx. Der er få ledige pladser på 2. år af hf og i 3.g-klasser. Kontakt Trine Ladekarl Nellemann på 40 97 91 47 eller tln@nextkbh.dk, hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe!

100 elever mere end sidste år!

Hvad koster det?

Få styr på udgifterne til computer og studieture samt muligheden for at få SU og Ungdomskort. Hvis du er fyldt 18 år, har du mulighed for at søge SU under hele uddannelsen. Det kan du se mere om på su.dk

Computer

Du kan leje en pc af skolen, eller du kan tage din egen computer med. Vælger du at bruge din egen pc, installerer skolen alle relevante programmer gratis.

En stor del af undervisningen er it-baseret, og du skal derfor have en bærbar computer. På Albertslund Gymnasium har du mulighed for at leje en computer, gennem et samarbejde med Atea.

Du kan vælge mellem flere forskellige computere - alle sammen med 3 års forsikring uden selvrisiko.

Hvis du ikke har modtaget et login til portalen, bedes du sende en mail til pcordning@nextkbh.dk med følgende oplysninger:

Gymnasium, navn og mail adresse. Så bliver der oprettet en login som i modtager på mail.

Rejser hvert år

På Albertslund Gymnasium arrangeres der hvert år en introtur for vores nye 1.g-, 1.htx- og 1.hf-elever. Deltagerbetalingen er på stx og hf på 150 kr., som dækker forplejning og hytteleje i de to dage, som turen varer. På htx er prisen max. kr. 400, som dækker transport, ophold og forplejning.

På stx og hf planlægger vi studietur for alle klasser på andet år. Varigheden er typisk fem dage (fire overnatninger) og turen betragtes som forlagt undervisning. Valget af destination er derfor relateret til den enkelte studieretning. Deltagerbetalingen er højest 4.500 kr. Beløbet dækker transport, hotel med morgenmad, og lokal transport.

På htx planlægger vi studieture til et land i Europa. Turene koster typisk 3.000-4.500 kr. og dækker transport, overnatning, morgenmad, en fællesmiddag og faglige arrangementer. Turene indgår som en del af undervisningen.

Studieretninger med ekstra studieture

Særlige regler er gældende på stx for vores New York-linje med fagene Samfundsfag A, Engelsk A og Matematik B. Der er på forhånd planlagt en studietur i 2.g til New York og Washington. Deltagerbetalingen ligger mellem 8.000 og 10.000 kr.

For de elever, som ikke har mulighed for at deltage i turene, gennemføres der i stedet undervisning på skolen.

Ungdomskort

Med et ungdomskort kan du få rabat på offentlig transport mellem din skole og din bopæl. Ungdomskortet fungerer som et månedskort, du skal vise til buschauffører og kontrollører i tog og metro. Du kan se mere om, hvordan du søger om ungdomskort på ungdomskort.dk

ungdomskort.dk

Spørg bare

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på, om Albertslund Gymnasium er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. Det er også muligt at komme på besøgsdag.