NEXT er em del af et stærk gymnasiefællesskab

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Vælg farven på din hue

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejledningen.
Se link for mere information.

Et stærkt gymnasiefælleskab

NEXT - Uddannelse København er et stærkt gymnasiefællesskab bestående af seks gymnasier. Hos os kan du vælge mellem alle gymnasiale retninger, hhx, htx, stx og hf. Vores gymnasier har hver især nogle skarpe faglige profiler, så uanset, hvad dine interesser er, kan du helt sikkert finde et gymnasium, der passer til dig. Fælles for alle vores gymnasier er det karriereorienterede fokus, den praksisnære undervisning og det tætte samarbejde med det omkringliggende samfund.

Vi bygger nyt Gymnasium

Fra 2019 bliver Albertslund Gymnasium til Vestskovens Gymnasium og flytter ind i en spritny bygning. Det nye gymnasium er allerede på tegnebrættet og kommer til at ligge på Kongsholmgrunden tæt på Albertslund Station. Her vil du gå på et topmoderne gymnasiecampus med alle fire gymnasieretninger hhx, htx, stx og hf. Vestskoven Gymnasium kommer desuden til at dele adresse med Albertslund Musikskole og bliver nabo til partnerorganisation Gate 21. Begge har vi allerede i dag et stærkt samarbejde med.

Vestskoven Gymnasium

Vælg farven på din hue

NEXT har 3030 årselever fordelt på 6 adresser i Storkøbenhavn. På NEXT kan du vælge mellem alle gymnasiale retninger: hhx, htx, stx og hf.

Optagelse og adgangskrav
glade hhx studenter med deres nye hue

HHX

HHX er en merkantil studentereksamen, hvilket betyder, at du arbejder med både almene fag og businessfag, som gør dig klar til at læse videre inden for en bred vifte af uddannelser. Du får en god faglig ballast til at forstå virksomheders og landes økonomi og til at forstå baggrunden for marketingkampagner og virksomheders brug af de sociale medier. Du kan læse hhx på:

Baltorp Gymnasium

Hvad er hhx?
glade htx studenter med der fine nye hue

HTX

Det Tekniske Gymnasium forbereder dig på at læse videre på en lang række lange og mellemlange uddannelser. Især uddannelser inden for naturvidenskab, kommunikation, ingeniørstudier, tekniske -og designorienterede studier. Som elev arbejder du projektorienteret, kreativt og eksperimenterende med idéer der kan blive til virkelighed. Vi kombinerer teori med praksisnær hands on undervisning i vores moderne laboratorier og værksteder. Du kan læse htx på:

Københavns Mediegymnasium
Sukkertoppen Gymnasium
Vibenshus Gymnasium

Hvad er htx?
glade stx studenter på next

STX

Det Almene Gymnasium gør dig klar til en bred vifte af videregående uddannelser, uanset om dine drømme specifikt er at blive læge, advokat, arkitekt eller generelt at gøre verden til et bedre sted. Du bliver udfordret både på dine naturvidenskabelige, samfundsvidenskabelige og sproglige evner. Du kan læse stx på:

Hvad er stx?
glade hf studenter har fået hue på

HF

Den 2-årige hf er en gymnasial uddannelse, der retter sig mod både unge og voksne. Du får en bred faglig viden i løbet af uddannelsen. Flere fag er obligatoriske, men der er også mulighed for selv at vælge nogle frem for andre. Efter hf kan du søge optagelse på en videregående uddannelse. Du kan læse hf på:

Hvad er hf?
har du spørgsmål kan du altid kontakte vores studievejleder bo

Kontakt en vejleder

Har du spørgsmål om vores uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. Studievejlederne på NEXT er altid parat til at hjælpe dig. Er du nysgerrig på, om gymnasiet er noget for dig, kan man på vores seks gymnasier arrangere individuelle besøgsdage.

Kom og besøg os